Yoga for Voksne

Indehaver: Mitzi Persson - mail: info@yogapassion.dk - tlf. 20101451                                                                          Copyright © All Rights Reserved

YogaPassion

Liv og Kærlighed

Kontakt: 

Mitzi Persson

Info@yogapassion.dk

20101451

Mandag:

Kerteminde Flow

    kl 17-18:30 (let øvet - lukket hold)

Klik her for tilmelding

Tirsdag:

Drop in Yoga Fokus Odense

   kl 17-18:15 (alle kan deltage)

Nye lokaler i Næsby.


Onsdag:

Verninge Idrætsforening

  Hatha kl 20-21:30 (alle kan deltage)

Torsdag:

Drop in Yin Yoga

   kl 17:30-18:45 (alle kan deltage)Klik her for at læse info om hold


Søndag:

Udendørs Hatha yoga ved Langesø slottet

   kl 10-11

Starter op igen Maj 2019.

Yoga er for mig mere end blot et fristed, det er der hvor jeg bare er, uden at tænke, uden at reflektere eller bekymre mig. Der hvor tiden står stille og min krop tager over.


Jeg tilhører ikke nogen speciel del af Yogaén, hverken i udførelse eller spirituelt, jeg har ikke fundet en gren som taler til mig. Dog er jeg meget betaget af Patanjali sutras som beskiver nogen kodeks at følge. Patanjali er den første der nedskrev enkelte guidelines for yogaéns spiritualitet, for over 2000 år siden.


Det skal nok siges jeg ikke er fan af religioner eller trosretninger, eller blot ikke dem som er. Det tætteste jeg kommer på at tro, er troen på os selv, at vi alle er små guder og kan finde svarene i os selv. Jeg vil på ingen måde pådutte folk at tro hvad jeg tror, eller gøre som jeg gør, derfor er der heller ikke spirituelle tilknytninger at finde i min undervisning. Jeg tror på vi lærer af hinanden i alt vores enkelthed. Sommetider frastøder det, andre gange tiltrækker det eller inspirerer og udfordrer os. Det er der vi vokser som individer.


Inspiration finder jeg overalt, i naturen, i børn, i vores adfærd og ageren, i hvad vi siger og i allerhøjeste grad hvad vi ikke siger, i relationer og samspil.


Finder stor Inspiration til udfordrende asanas og flow sekvenser på Instagram - deltager i mange konkurrencer og det at skulle tage billeder af stillinger eller videoér er med til at give mig feedback på det jeg selv laver. Rette op på alignment og tilpasse skuldre og hofte. Desuden er Instagram fyldt med de dygtigste Yogiér fra hele verden. Det er en perfekt platform at møde verdens yogier og knytte bånd til folk man aldrig har mødt.


Følg mig som Yoga.Passion på InstagramMit mål med Yoga undervisningen er at deltagere skal føle sig opløftet, lettet, føle mere overskud så dagligdagen trummerum også lettes. Deltagerne skal gerne gå fra mine timer og vide af de er perfekte nøjagtig som de er. De skal lære at trække vejret igen, helt ned i tæerne. De skal mærke deres krop, hver en fiber og hver en celle. De skal mindes om at alle svar findes i dem selv.


Namaste Mitzi

Lukket hold: 

lukket hold er et fast ugentligt hold med de samme deltagere hver gang.

Alle kan deltage: 

alle voksne uanset niveau kan deltage.

Let øvet: 

man skal have kendskab til Yoga og den sekvenser.

Øvet:

man har dyrket yoga i en jævn tid.

Yin: 

er en Yoga stil med størrer personlig udvikling. Det er en rolig yoga stil med dybe stræk. Foregår siddende eller liggende.

Flow:

er en dynamisk yoga stil hvor man flyder fra stilling til stilling. Oprindeligt hed det Power yoga.

Hatha: 

er en rolig dynamisk yoga stil.


Kontakt for info:

Info@yogapassion.dk

Tlf 20101451

Yoga for Voksne

Festlig Yoga


Yoga er også et skønt tiltag til festlige arragementer.


Har afholdt flere Polterabend for både mænd og kvinder og må sige at det er lige så fornøjeligt for mig som for dem.


Ring på 20101451 for mere info.